TomusRKP Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 W Novaku, po upadku z niewielkiej wysokości wypadła mi część po wyjęciu magazynka, mianowicie mały bolec (pin?) długości 1 cm, a średnicy może z 2 mm, na który jest nasunięta sprężynka. Nie mam zielonego pojęcia gdzie to z powrotem zaczepić( nie ma śladów jakiegokolwiek złamania), gdyż po rozłożeniu nie ma żadnego wyżłobienia podpowiadającego, gdzie to było. Wydaje mi się, że ma to związek z zabezpieczeniem, gdyż to skrzydełko lata mi jak chce, a nie blokuje się w pozycjach safe/single. Jakaś rada? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Na moje oko to jest to jeden z dwóch trzpieni znajdujących się tutaj: Zdjęć nie mogę wrzucić... Pomiędzy bezpiecznikiem nastawnym po lewej stronie a zaczepem zamka. Ale czemu po wyjęciu magazynka? Hmm nie daję głowy że to to. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts