mateuszglowka Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Siema, nie mogę zdjąć kolby, odciągam ten zwalniacz co sie reguluje długość kolby i nie mogę jest zdjąć... Co robię źle? Chce włożyć batke Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) SpróbUj ściągnąć stopkę kolby, może się okazać, że wcale nie trzeba zdejmować kolby żeby wsadzić batkę. [Pisownia!!!] Edited July 31, 2010 by Foka Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 A jakbyś później chciał zdjąć kolbę (wymiana na inna czy coś...), to wystarczy zamiast naciskać na dźwigienkę regulacji, pociągnąć za nią maksymalnie do dołu i wtedy wyciągnąć kolbę z prowadnicy. Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 "odciągam ten zwalniacz co sie reguluje długość kolby i nie mogę jest zdjąć.." Link to post Share on other sites
mateuszglowka Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Żeby nie robić nowego tematu i zaśmiecać forum to tutaj napisze. Co można zrobić żeby kolba SF sie nie ruszała? Jakoś podkleić? wkładałem kawałek papieru żeby zmniejszyć przestrzeń ale wypadł ;p Link to post Share on other sites
Koszyk Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 W większości przypadków da się zminimalizować luzy. Zamiast papieru, użyj najlepszego przyjaciela airsoftowca. Link to post Share on other sites
mateuszglowka Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 W większości przypadków da się zminimalizować luzy. Zamiast papieru, użyj najlepszego przyjaciela airsoftowca. Izolatki?;D Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Ten luz, przynajmniej w mojej replice od jg (kolba sf) jest dosyć duży-izolacją można, i to nie głupi pomysł, tylko za ciasno nie można owinąć. I należy pamiętać, aby dookoła nie okręcać ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts