Witek92 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Witam! Posiadam od dłuższego czasu glocka 19 KWA [wersja z metalowym zamkiem] Od dłuższego czasu szukam w polskich sklepach lufy z gwintem do tłumika dźwięku, niestety są same do 17, jeśli ktoś zna jakiś sklep w którym sklepie mają takie lufy proszę o link. Jeśli nikt nie zna, to może jest jakiś inny patent na założenie tłumiku, albo czy dało by się przyciąć lufę od 17 i nagwintować? A tak przy okazji jak już uda mi się zdobyć lufę to jaki tłumik kupić, że by nie wyglądał tak jak ,,pbs 1 przy ak74;p’’? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 do pistoletu osobiście proponuję 28x180mm tłumik CA. Z pistoletami prezentuje się przepieknie a dodatkowo (co ważne w klamkach gazowych z tłumikami) jest na tyle lekki że nie utrudnia pracy bb. Quote Link to post Share on other sites
Witek92 Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Tłumik bardzo mi się podoba, dzięki za poradę [prawdopodobnie go zamówię], ale dalej co ważniejsze nie mam odpowiedniej lufy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts