szymx1 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Siemka mam pewien problem zgubiła mi się ta blaszka co jest w stopce chwytu pistoletowego w mp5 z czego mogę taką dorobic albo co dać zamiast niej?? Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 np podkładka Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 A nie bezie ta dziurka przeszkadzać żeby wkręcić śrubkę dociskającą? Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Popatrz na silnik z tyłu i się zastanów. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 musi być to kółeczko a nie podkładka. Koszyk, jak masz udzielac takich debilnych porad to weź nie pisz bo widzę w Twoich postach tylko głupoty, pierdoły powtarzane i spamowanie... ( wakacje i sie nudzą ludzie...) jak dasz podkładke to wkrecajac wkręt dociskowy, zachaczysz o wał. kółko może być np. z łba pineski. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 O dzięki seager w końcu normalna odpowiedz duży plus dla ciebie + Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Sory, teraz właśnie popatrzyłem na silnik i spód chwytu pistoletowego, podkładka mogłaby być, ale z otworem mniejszym niż średnica śruby dociskającej. Ja akurat taka podkładkę trafiłem i działa. Przyznaję, że do końca nie pomyślałem. A co do Twojej rady, to pinezka może być za mała, oczywiście zależy jaka. Tak, wakacje źle działają. Edited August 4, 2010 by Koszyk Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 tylko że wkret dociskowy jest średnicy 3mm a krazek ma ok 6mm... nie wiem czy znajdziesz taka podkładkę z tak duzym kołnierzem... Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) (ja trafiłem coś na wzór podkładki) Jednak przyznaję się do błędu, zbyt banalny problem, żeby się zastanowić, jeszcze raz sory. Edited August 4, 2010 by Koszyk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts