czeslaw3 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Siema możecie mi powiedzieć czy stokowe gb m14 kart wytrzyma sprężyne m125 element??? Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Oszczędny płaci 2 razy... Więc kup jakąś porządną sprężynę (porządnej marki - choćby systema) A co do tego czy wytrzyma, to nie mam pojęcia... Teoretycznie te ~420fps to nie jest jakoś dużo... Popatrz na to z innej strony, jak coś sypnie się, to będziesz miał pretekst do wymiany na droższe, lepsze i markowe części, a co za tym idzie, będziesz się posuwał na przód w drodze do parasnajperki ;) Quote Link to post Share on other sites
czeslaw3 Posted August 5, 2010 Author Report Share Posted August 5, 2010 Ale jak widzę ile kosztuje szkielet to... http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2549 Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 (edited) Który niekoniecznie pasuje bez przerabiania.... Próbowałem adoptować ten szkielet do karta i nie wydało. Wejść - wszedł, chodzić - chodził ale wyniki nie były budujące... Edited August 5, 2010 by kermit Quote Link to post Share on other sites
czeslaw3 Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 Ciekawe czy ten szkielet ze speca wytrzyma sp140?? Quote Link to post Share on other sites
czeslaw3 Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Temat do usunięcia!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts