Pietia888 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Witam. Jak w temacie. Aktualnie w emce mam założoną systemę energy jednak zbytnio nie jestem zadowolony z tejże gumki , także jaką Wy byście polecili? jeszcze jedno , czy dystanser typu H nadawał by się czy nie? z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 pomoże ktoś? ponoć G&G zielona jest dobra lub madbulla (nie wiem która) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Jak delikatnie się obchodzisz z gumkami to Guarder przeźroczysty. Jak go nie rozciągniesz przy zakładaniu, oraz nie regulujesz HU "od maxa w dół", tylko od "zera" delikatnie w górę to będziesz prze zadowolony :D Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 no dobra ale kolega założył takową do m4 P&J ( 430 fps ) i się rozpadła a nie mówię już o 460 .... a jak z dstanserem , typ H się nadaje czy nie przypasi do tejże komory?? czekam na dalsze info. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Wiesz, ja białego guardera używałem przy 475fps i przy 25rps. I wszystko idealnie chodziło przez ponad 5k. Potem zmieniłem konfigurację i dalej działa. Odnośnie dystanserów to sam właśnie zamówiłem, więc jeszcze Ci nie jestem w stanie pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 (edited) a jaką masz replikę? i co oznacza skrót rps ? edyta: a jaki konkretnie dystanser zamówiłeś ? odnośnie gumki to często waliłeś na full auto czy raczej na semi? miałeś może okazję strzelać z jednej giwery i przetestować 2 gumki np systemę i guardera białego , i czy guarder zdecydowanie poprawiał osiągi czy raczej nie jesteś w stanie powiedzieć? bo niby oja emka ma 460 fps ale tylko 60 m zasięgu całkowitego (na gumce systema energy i kulkach G&G 0.28g) Edited August 9, 2010 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 1. Aug 2. rps = kulek/sekundę 3. dystanser zamówiłem komplet H-type od elementa (na SS za 6.80pln) 4. semi się baaardzo rzadko zdarzało. Głównie auto 5. testowałem ;) Systema, Systema Energy, Guarder biały. Wszyzstko w tym augu: - systema - 440fps - systema energy - 445fps - guarder biały - 475fps Coś to oznacza ;) Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Lukira : to jeśli na białym guarderze miałeś o 30 fps więcej , tomocno się poprawił zasięg czy tylko nieznaznie? ktoś ma jakieś inne propozycje??? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Dużo się poprawił ;) Ale to też dlatego, że guarder świetnie podkręca ;) Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Masz PW ode mnie :-F ;-) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Odpisałem :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts