4you Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam znowu mam pytanie czy moglibyscie mi wyslac jakies linki do broni mam 3 typy ktore mi sie podobaja ak-47,mp5 i p90 jesli ktos ma link do jakiegos sklepu gdzie nie sa one do 400 zł a np do 300 to bardzo bym prosil o udostepnienie :-o :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
zolbo Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Mogłeś kontynuować wcześniejszy temat a nie zakładać nowy... :wink: Nie wiem czego ty szukasz właściwie tutaj na forum... Porady ? A więc radze ci żebyć dozbierał minimum 200zł ( w asg to wcale nie jest dużo ) i kupił replikę która nie rozsypie ci się po miesiącu ( wiem bo miałem replikę za 300zł i wiem jak to jest... ). Tak czy siak jeśli napiszesz " Którą replike wybrać? Elektryk za 149zł czy za 150zł ? " To zapewne większość ci odpowie żebyć nie kupował żadnej tylko dozbierał. Elektryka który nie rozwali ci sie na pierwszej bądź drugiej strzelance nie kupisz za 150zł czy nawet za 300zł. Ewentualnie za tą cene możesz kupić replikę pistoletu gazowego. Z mojej strony to tyle... Mam nadzieje że ci przemówiłem do rozsądku. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Hmmm. Mam zgadywać która Ci się najbardziej podoba? A po polsku to ty pisać umiesz? W takiej cenie to ty nic nie kupisz. I co mamy Ci udostępniać? Rusz makówką i pomyśl... myśl... myśl... Co by tu wykombinować żeby znaleźć repliki. Więcej nie podpowiem. Będzie większa zabawa. Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 ...Nie znajdziesz sklepu gdzie cena tej samej repliki będzie się różnic o 100zł(chyba że jakaś promocja jak to nie raz miała miejsce na krakmanie, ale wątpię w to :P ), dozbieraj z 200zł, albo szukaj na alledrogo, bądź tutaj w Komisie jakąś używkę ;) ...Zolbo, do 300 zł nie będzie miał dobrej repliki??? A MP5K/PDW z GalaXy, to co??? :-P to jest szatan w małym opakowaniu :-F ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts