rogieroger Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Witam! Otóż mam mały problem z moim AUGiem CA. Od dłuższego czasu modyfikuję go do wersji para wyborowej, już wszystko co chciałem uzyskałem prócz ognia pojedynczego. Zabrałem się więc i do tego wymontowując jeden ze styków (a dokładniej blaszkę odpowiedzialną za auto). Gdy strzelam na "sucho" mam ogień pojedynczy nie ważne jak długo bym wciskał spust. Po załadowaniu magazynka i dociśnięciu spustu - magia! Ogień ciągły... Nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś ma jakiś pomysł? Dodam że w AUGu zamontowany jest najprostszy układ mosfet firmy Gate. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze magazynek w jakis sposob podnosi gearbox i naciska ... ale jak, czemu ? Magia. Ciezko cokolwiek doradzic. Quote Link to post Share on other sites
rogieroger Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Najdziwniejsze jest to (dzisiaj sprawdzałem) że gdy wkładam maga NIE "nabitego" kulkami to nadal mam singleshota, jak go naładuję kompozytem - auto! Nie wiem co może być tego przyczyną?! Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Bóg daje Ci znak ! =) Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 masz tak mocną sprężynę w magu, że podnosząc kulki podnosi ona komorę hop siap i gearboxa. usztywnij w środku co tylko się da ! To jest tylko moje debilne zdanie, zawsze możesz sprawdzić tą chorą teorię :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts