S3BAS Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Mam pytanie , niedługo kupuje m'ke gazową więc w zimie nie postrzelam więc chciałem złożyć aeg'a na zimę. Chciałem się dowiedzieć czy będą mi potrzebne jakięś inne graty oprócz body, gripów , kolby, lufy wew. i zew. , Hopup'a i gearboxa. Mam zamiar wydać ok 2,5k (kolbe i gripy będą przekładane z jednego do drugiego) Z góry dzięki za sugestie i porady. Edit: kosmetyka Edited August 16, 2010 by S3BAS Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 bateria, magazynek? Ew. ładowarka do batki. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 kable całe, silnik, sruby, zatrzask maga, muszka ? i inne :) Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Nie przełożysz kolby od gbb do aega, z chwytem też może być problem. Prościej( i taniej) będzie kupić drugą replikę. Quote Link to post Share on other sites
S3BAS Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 (edited) dzięki za porady, Zelber na pewno będzie taniej kupić replikę i wymienić 3/4 gearboxa i kilka innych rzeczy niż złożyć nową z pojedynczych części? Możliwe że nie mam racji w ASG jestem w miarę nowy, dopiero jestem w trakcie przesiadki z Paintball'u. A ze złożeniem nie będzie większego problemu (z kolegami), a poza tym lubię grzebać w klamkach. (tą od PB rozbierałem i pucowałem 10k razy) Jakoś sobie poradzę. Edited August 18, 2010 by S3BAS Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Kup całego normalnego AEG'a. Wyjdzie o wiele taniej. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Lub kupić od razu Mechabox Systemy i wybebeszoną replike :P. Dobre body 500 zł, kolba gdzieś z 300, podobnie lufa z chwytem, reszta to kwestia 100-150 zł. Quote Link to post Share on other sites
S3BAS Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 dzięki chłopaki, temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts