archon Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Witam, czy posiada może ktoś spręzyne Sig sauera SP2022 HPA Cyberguna i mógłby powiedzieć czy pasowałby do niego magazynek od siga p226- link. Bardzo mile widziane również opinie nieposiadaczy ;p Mógłbym kupić w ciemno, ale zawsze lepiej zapytać, a nóż ktoś coś wie a 2 dyszki zostaną w portfelu :) Dziękuję z góry i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Czy Sig Pro nie jest przypadkiem trochę niższy niż P226? Bo jeśli tak, to to może sprawić, że nie będzie pasował. Cybergun jako firma nie produkuje replik, a jedynie nadaje swoje oznaczenia innym. Wobec tego jest szansa (nie orientuję się dokładnie w sprężynach), że Twój Sig to też HFC. Najlepiej byłoby się wobec tego zapytać właśnie w sklepie, gdzie kupiłeś tego Cyberguna, czy jakichś innych military.peelach czy nie mają nic od HFC i czy nie mogli by przymierzyć czy taki mag pasuje. Pozdrawiam. Edited August 16, 2010 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
archon Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 Ten Sig to dokładnie KWC, brandowany przez CG :) Magazynek HFC. Napisałem maila z zapytaniem do zbrojowni, ale dowiedziałem się tylko, że nigdy nie oferowali tego Siga u siebie i nie są w stanie powiedzieć. Zostaje jeszcze military.pl gdzie go kupiłem, ale oni dla odmiany nie mają magazynka :( Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Magazynek od SP2022 wygląda inaczej niż ten z linku. Więc na 99% nie pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts