Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Magazynek Sig SP2022 HPA

Recommended Posts

Witam,

czy posiada może ktoś spręzyne Sig sauera SP2022 HPA Cyberguna i mógłby powiedzieć czy pasowałby do niego magazynek od siga p226- link. Bardzo mile widziane również opinie nieposiadaczy ;p Mógłbym kupić w ciemno, ale zawsze lepiej zapytać, a nóż ktoś coś wie a 2 dyszki zostaną w portfelu :) Dziękuję z góry i pozdrawiam

Czy Sig Pro nie jest przypadkiem trochę niższy niż P226? Bo jeśli tak, to to może sprawić, że nie będzie pasował.

Cybergun jako firma nie produkuje replik, a jedynie nadaje swoje oznaczenia innym. Wobec tego jest szansa (nie orientuję się dokładnie w sprężynach), że Twój Sig to też HFC. Najlepiej byłoby się wobec tego zapytać właśnie w sklepie, gdzie kupiłeś tego Cyberguna, czy jakichś innych military.peelach czy nie mają nic od HFC i czy nie mogli by przymierzyć czy taki mag pasuje.

Pozdrawiam.

Edited by LogaN

Ten Sig to dokładnie KWC, brandowany przez CG :) Magazynek HFC. Napisałem maila z zapytaniem do zbrojowni, ale dowiedziałem się tylko, że nigdy nie oferowali tego Siga u siebie i nie są w stanie powiedzieć. Zostaje jeszcze military.pl gdzie go kupiłem, ale oni dla odmiany nie mają magazynka :(