Grzesiek75 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Dostałem replikę jak w temacie (chińczyk, podobno klon TM), rozłożony na czynniki pierwsze i mam problem ze złożeniem do kupy. a mianowicie nie bardzo mi pasuje sprężynka i trzpień oznaczone w instrukcji jako 8 i 9 (sprężynka wydaje się być za długa i przy wkładaniu komory hu wygina się na wszystkie strony). Może ma koś z użytkowników fotki jak te części maja być zamontowane?! Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek75 Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Dokładnie chodzi mi o sprężynkę i bolec zaznaczony na czerwono. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 wygląda jak sprężyna cylindra BB. Ta odpowiedzialna za cofanie go. Wykręć zespół BB z zamka i zerknij czy nie ma tam miejsca na nią. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts