Mateusz2727 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Chciałbym się dowiedzieć od was czy to jest dobra replika jak na swoją cenę i czy lepsza od aks74 od p&j http://zbrojownia.linuxpl.com/images/asg/c...APS_ASK204P.jpg Niestety nie da się dać linka do strony sklepu. AK74 RIS Full Metal & Wood Blow Back produkcji Accuracy Pneumatics Shooting. Replika wykonana z dbałością o detale. Przedni chwyt posiada zestaw zintegrowanych szyn w standardzie 20mm Mil-Std-1913. Do elementów metalowych w replice zaliczamy m.in. lufę z tłumikiem płomienia, korpus, kolbę, zespół muszki, zwalniacz magazynka, selektor ognia, język spustowy, tylne przyrządy celownicze, rączkę przeladowywania, osłonę spustu, pokrywę zamka, podstawę szczerbinki, rurę gazową, wycior, przy czym warto wspomnieć, że pokrywa zamkowa, korpus, rura gazowa, selektor ognia, wycior i kolba wykonane są ze stali. Karabin kompatybilny jest z magazynkami innych producentów. Lufa zkończona jest gwintem 14mm lewoskrętnym. Każdy model posiada indywidualny numer seryjny. Każda replika producenta APS posiada system Blow Back, czyli system ruchomego zamka. Dzięki imitacji odrzutu zamka strzlanie sprawia jeszcze więcej frajdy. Wewnątrz repliki znajduje się zmodyfikowany gearbox V3 pomalowany na czarno. Replika w stocku osiąga 390-400fps. Każda replika APS przechodzi rygorystyczny przegląd w Hong Kongu. Największe zalety w skrócie: - system Blow Back - metalowe body i części zewnętrzne - przedni chwyt ze zintegrowanym systemem oszynowania RIS - indywidualne numery seryjne - okablowanie niskooporowe - pełna kompatybilność magazynków z innymi producentami Standardowo replika posiada wiele wzmocnionych cześci Gearboxa: - silnik Advance Custom Motor współpracujący z bateriami o napięciu do 12V - wzmocniony szkielet gearboxa - stalowy, węwnętrznie polerowany cylinder - kierunkowa głowica tłoka - sprężyna M120 o nieregularnym skoku - wzmocniony tłok - stalowe zębatki z pięcioma zapadkami przeciw powrotnymi - mosiężna, uszczelniona dysza - lufa wewnętrzna 6,08mm ze stali nierdzewnej Wzmocnione części obniżają koszt ewentualnego tuningu. Specyfikacja: Gear Box: Wersja 3 (zmodyfikowany) Magazynek: 500 Kul Długość: 710/920mm Długość lufy: 500mm Waga: 3100g Wykonanie: Metal + Kompozyt Hop Up: Regulowany Paczka zawiera: AEG, Instrukcja, Magazynek hi-cap, Wycior do lufy Szybkostrzelność teoretyczna: 850 strz/min Zmierzona prędkość wylotowa: 390-400Fps Gwarancja: 12 miesięcy Każdy AEG przechodzi dokładny przegląd oraz testy na chrono, czego dowodem są stickery na gear boxach! Pomiary prędkości wylotowej uzyskane za pomocą chronometru Guarder Speeder 2000. Na repliki AEG sprzedawane w naszym sklepie udzielana jest 12 miesieczna gwarancja. Quote Link to post Share on other sites
tolo59 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Z tego co mi się wydaję (nie wiem w rękach nie trzymałem) to powinna być spoko, ale popatrz na kałaszki z cymy, są bardzo dobre. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Nie wiem czy dobra, nie jadłem. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Kurde ludzie po co się wypowiadacie jak nic nie wiece o tej replice .? Poszukaj na youtobe recenzji jest ich wiele . Quote Link to post Share on other sites
grzechu1501 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 moim zdaniem spoko ale więcej fps wyciągniesz!!! mam l96a1 wyciągłem z niej 510fps , zajebiście strzela, spróbuj morze coś więcej pójdzie w górę. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 eee szturmówka to szturmówka a nie snajpa... po kiego mu piszesz o l96 ? Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 nie ma youtube prawie nic o replikach aps, to jakas mało znana firma. Na zbrojowni ak74 aps sie już prawie sprzedały wieć może ktos na forum ma i sie podzieli doświadczeniami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts