Majkel86 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Witam. Nabyłem oto taki fancik: Z tego co wiem BHI zmieniło w którymś roku producenta klamer, potem znów zmienili na takie z napisem BLACKHAWK. Przenosili także produkcje. Czy na podstawie info z metki oraz producenta klamer ktoś jest mi w stanie powiedzieć mniej więcej na jaki rok może być datowana produkcja tego chesta? Chyba, że Super mi na PW szybciej odpisze to dam znać ;-) EDIT: Zauważyłem dopiero teraz, że na metce podany jest adres www.blackhawkindustries.com, a obecnie ich strona to www.blackhawk.com Edited August 18, 2010 by Majkel86 Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Coś między 1995 a 2001-2002, bliżej określić się nie da. Potem produkcję przenieśli do Wietnamu. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Fajowy. Trudno go dostać w tym kamo? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Coś między 1995 a 2001-2002, bliżej określić się nie da. Potem produkcję przenieśli do Wietnamu. Dzięki Sasz. Fajowy. Trudno go dostać w tym kamo? Bywają na ebay ale w magicznych cenach. Ja swój dorwałem dzięki uprzejmości Jaegera który podesłał mi link i kupiłem go za.... 100pln plus przesyłka :wink: :twisted: Sprzedawca wystawił go jako "Ładownica Blackhawk" :-P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts