Dejf Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...metal-1143.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...39u_cm-266.html Problem : Jest kałach (1Link) FullMetal (CM039c) lecz nie podoba mi sie kolba od M4 ^^ Pytanie : Więc czy jest kałach z inną kolbą (CM039u) (2Link) Full metal? Edited August 19, 2010 by Dejf Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 nie rozumiem pytania :) no są dwa rodzaje kolb i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Dejf Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Heh no tak :) Ale ten z Kolbą od Emki jest FULLMETAL A ten z inną jest z ABS'em Edited August 19, 2010 by Dejf Quote Link to post Share on other sites
zolbo Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Następnym razem lepiej formułuj pytania :). Model z ABS'em ma ABS'owy chwyt przedni na RIS'a ( ta rączka składana na RIS'ie z przodu ) i kolbę . Obydwa AK są teoretycznie takie same ale inne :D Wybierz to co ci się bardziej podoba, rajcuje itp. Edited August 19, 2010 by zolbo Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Jest też wersja z kolbą lr czy coś ala podobnego bardzo jest wygodną i było to cm039u jak się nie mylę. Jest też wersja z kolbą lr czy coś ala podobnego bardzo jest wygodną i było to cm039 ale tu inie wiem jaki i wiem na pewno cm028u http://www.gunfire.pl/product-pol-1152189676--CM028U-.html Edited August 20, 2010 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
Dejf Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Wezme chyba Tego aka Em'ka ;) Fajny jest i zawsze to Metal ;) Edit: Znalazłem jeszcze pewną ciekawostke...Linku wam nie podam bo na zbrojownie nie wyświetlają sie: Tekst: Wykonanie: Metal + ABS Full metal a ma ABS??? Na taiwanie nie pisze że ma abs ani że dane części są metalowe a na zbrojowni pisze że do metalu zaliczają sie poszczególne części Edited August 20, 2010 by Dejf Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Full metal a ma ABS??? Chwyt przedni,kolbę i chwyt pistoletowy ma z abs-u Quote Link to post Share on other sites
Dejf Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 (edited) ehh...to fajny FullMetal ;) Czyli mam rozumieć że one są praktycznie takie same.Tylko kolba sie różni i pewnie jakieś częsci Edited August 20, 2010 by Dejf Quote Link to post Share on other sites
Dejf Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 2 post bo nie moge edytować...i jeszcze 1: Są takie magazynki waflowe do kupienia?? Bo ja szukałem i nie znalazłem takich PS.To którą mi radzicie z tych 2 wziąć?? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 ja pierd... obier repliki prozdy mają takie same! róznią sie aby kolbami! cm.039c co ma kolbę od emki ma prowadnicę metalową a kolba tworzywo! cm.039u ma kolbę całą z tworzywa! paniał czy mam Ci to traktorem wyryć przed domem ? Quote Link to post Share on other sites
Dejf Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Chłopie ;) Pytam bo mi to wygląda na takie "oszustwo" i nie wiem czy to full metal czy nie...tyle Ok dzięki Wezme tą z Em'ki raczej Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Pytam bo mi to wygląda na takie "oszustwo" i nie wiem czy to full metal czy nie...tyle A widziałeś ostre ak 74? Czyli wynika z tego że ostry karabin to też jest "oszustwo" bo chwyt przedni i chwyt pistoletowy jest z tworzywa? Ok dzięki Wezme tą z Em'ki raczej Uważaj bo full metal e emkach to nie w twoim rozumieniu "full metal". Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Pytam bo mi to wygląda na takie "oszustwo" i nie wiem czy to full metal czy nie...tyle Powiem, Ci coś w tajemnicy, "full metal" gearboxy też mają części z tworzywa, tylko nie mów nikomu, bo wybuchnie taka afera, że... Możesz się jeszcze zapytać w jakimś sklepie dlaczego drewno z repliki np ak47 nie jest metalowe, toż to full metal miał być.. :poddanie: Edited August 22, 2010 by Koszyk Quote Link to post Share on other sites
sp9wlc Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) no to sie uśmiałem, ale śmiech to zdrowie, więc problemu nie ma swoją drogą mam dwie kolby do 0.39, i mogę sobie zmieniać, ale obydwie są niemetalowe Edited October 24, 2012 by sp9wlc Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) Obydwa mają tyle samo metalu CM.039C i CM.039U. Full Metal to znaczy że dana replika ma wykonane te elementy z metalu jakie ma ostry odpowiednik.Np P90 jest całe z polimeru, a tylko upper reciver ma z metalu i też go można nazwać full metal bo wszystko co powinno mieć metalowe ma metalowe. Edited October 24, 2012 by CIUPAK1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts