Zeis Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Witam Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie moge dostać amunicję, z gazem do samoobrony. Proszę o linki do sklepów internetowych albo adresy sklepów w Wawie. Z góry dziękuję, Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 sprzedaz amunicji jets w Polsce koncesjonowania i nie ma mozliwosci sprzedazy wysylkowej. Jedynie w sklepach z bronia. Zajzyj na Legie, do Kalibra itd... w Wawie nie ma tak wielu sklepow z bronia Quote Link to post Share on other sites
ocieska Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 8O To jest amunicja 6mm long z wkładem gazowym :?: Myślałem, że tylko ślepaki... Jak gdzieś znajdziecie to dajcie znać :-) Quote Link to post Share on other sites
Zeis Posted December 27, 2004 Author Report Share Posted December 27, 2004 Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
ocieska Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Rozmawiałem na ten temat ze sprzedawcą z Koltera (bron.pl) i powiedził mi, że takie naboje z dodatkiem gazu są do kupienia, ale raczej w Polsce ich nie znajde, bo oni w sklepie nie maja, ani żadne sklepy, które znają... Mówił, że najlepiej kupić w Niemczech... Jak byście wiedzieli gdzie można kupić dajcie znać, dzięki :-) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 na stadionie X-lecia pod zegarem na koronie jest dziad, co handluje militariami - on ma taka amunicje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts