Poznaniak Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Witam kolegów jestem od kilku dni posiadaczem SWD A&K.Mam pytanko czy brak tej śrubki---> http://img408.imageshack.us/i/wtf1c.jpg/ http://img690.imageshack.us/i/wtf2qh.jpg/ może wpływać na celność? Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Jest to śrubka do regulacji hop-up. Bez hop-up nie będziesz miał ani celności ani zasięgu. Ale wyprzedzę twoje pytanie gdyż przeczytałem cały obszerny temat (w przeciwieństwie do ciebie) o tej replice. Oto sklep gdzie możesz kupić śrubkę: Link Dodatkowo zachęcam do przeczytania w całości tematu (Link) Edited August 22, 2010 by rogalov Quote Link to post Share on other sites
Poznaniak Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Bez hop-up nie będziesz miał ani celności ani zasięgu. To kolego akurat wiem nie strzelam się od wczoraj :uśmiech: Ale wyprzedzę twoje pytanie gdyż przeczytałem cały obszerny temat (w przeciwieństwie do ciebie) o tej replice. Oto sklep gdzie możesz kupić śrubkę: Link Dodatkowo zachęcam do przeczytania w całości tematu (Link) Niestety kolego przeczytałeś ale chyba nie dokładnie.Bez czytania tego powiem Ci że śrubka regulująca hop-up jest niżej ;) PS:Wielkie dzięki za link do sklepu gdzie mogę kupić tą śrubkę. Edited August 22, 2010 by Poznaniak Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Faktycznie źle zauważyłem. Śrubka trzyma w jednym miejscu hop z lufą. Bez niego hop może podskakiwać. Quote Link to post Share on other sites
Poznaniak Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Odświeżam temat ;) Rozumiem,że to taka sama śrubka jak przy HU? Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 tak Quote Link to post Share on other sites
godzinus Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Witam, ja mam SWD juz wiecej niż rok i mi tak też sie stało i powie ci tak, jeżeli chcesz ta śrubkę to kup, ale ja jej nie mam bo razem z gwintem mi wyrwało i obkleiłem komore Hopa z tą cześcią niebieska i sie trzyma bardzo dobrze. :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts