dezaken121212 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) Panowie proszę o pomoc! Posiadam cm.042 i mam problem (tak myślę) z systemem hop-up. A wygląda on tak że karabin normalnie strzela, ale kulki lecą gdzie chcą, również zasięg jest dużo gorszy (regulacja nic nie daje). Nie wiem co mam zrobić czy bd musiał wymienić gumkę hop-up? Mam pytania: 1. Jaka gumka hop-up do cm.042 2. Czy mogę ją sam zamontować 3. Prosiłbym o podanie zaufanego serwisu/serwisanta, który się zna na rzeczy jak coś to gg 22196492 P.S Jeżeli założyłem kolejny temat o tym modelu CM to przepraszam Edited August 26, 2010 by dezaken121212 Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Ja na twoim miejscu na początku bym użył wyciora, zobaczył, a dopiero potem założył temat. rozrzut zależy od: 1. Amunicji jakiej używasz 2. Syfu w lufie 3. Prawdopodobieństwa zuzycia gumki, bądź jej niepoprawnego założenia. Jak napisałem wyczyść i napisz czy coś się zmieniło. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Zobacz czy żaden syf się nie dostał na gumkę, zrób tak jak mówi decinger rozłóż replikę, wyczyść, i złóż starannie - powinno pomóc ;) Pozdrawiam forzamilan PS Jaki replika ma przebieg ? Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 ...Rozkładałeś komorę hop-up??? Być może brak dystansera, bądź gumka pękła, jeżeli to nówka sztuka z krakmana, możliwe ze komora pływa w silikonie, bo Oni dosłownie zalewają tym komore :-F ...Jak szukasz serwisanta, to masz temat obszerny o serwisantach, wystarczy poszukać ;) ... Quote Link to post Share on other sites
dezaken121212 Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 Dzieki za wszelkie rady zrobilem jak napisaliście i wymienilem gumeczke wszystko gra na 102 dzieki wielkie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts