hubercik95r Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Witam , chcę wymienić w moim p90 tm: -lufę precyzyjną 9wchodzącą w tłumik) -gumkę hu na sylikonową -komorę hop-up na metalową moje pytanie brzmi- czy opłaca się to wymieniać? , czy coś to zmieni?, bo tokyo marui ma magiczny hop-up? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 -Tak. -Tak. -Nie. Quote Link to post Share on other sites
hubercik95r Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 dzięki za odpowiedź. Kolejne , może i głupie pytanie: chce tą p90 poddać tuningowi - czy szkielet gb jest wzmocniony , czy wytrzyma sprężynę m120? ;-) Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Szkielet sam wytrzyma - gorzej z pozostałymi częściami. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Wrzuć m100 guardera, uszczelnioną dyszę oraz ciche głowice ultimate, gumka biały guarder i precka Km Head (ale nie chowaj jej w tłumik) Uzyskasz w ten sposób 360fps, 50-55m celnego zasięgu i cholernie cichą replikę ;) Tylko nie wiem jak długo tłok, zęby i prowadnica pociągną:D Ogólnie tuning TM to dopiero studnia bez dna... Ja mam taki zestaw: - dysza, wyciszone głowice i cylinder Ultimate - tłom JBU pom ze stalową szczęką - m100 Guardera - prowadnica łożyskowania Guarder do gb v2 (tak, pasuje) - zębatki stock - silnik max speed Element - precka Km Head 247mm - gumka Guarder biały I mam mierzone 375fps i 55metrów baaardzo celnego zasięgu na 0.25. Potrzeba komuś więcej? P90 to ma być cicha maszynka do zabijania, a nie karabin wsparcia... ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts