ManFI Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Witam, mam taki problem, a mianowicie. Jak przełączam replikę na ogień ciągły, to owszem replika strzela ale wystrzeliwuje 2 -3 kulki i kolejne 2 strzały to tak jakby nie podawało kulki, później znowu 2- 3 kulki i dziura. I tak w koło panie Macieju. Nie wiem czy to wina magazynka czy może czegoś innego . Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Przemek Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Wg mnie na pierwszym, najłatwiejszym miejscu do sprawdzenia to magazynek. Jeśli masz możliwość to wepchnij inny od kogoś, może twój już nie wyrabia. Jeśli jednak nie mag, a masz sporego rofa to może się zdarzyć że będzie ci potrzebny "Gear Sector Clip". Jednak zamiast kupować na zaś, nadal przypuszczając zbyt duży rof, podepnij batkę o nieznacznie mniejszym napięciu co zmniejszy rofa. Jeśli wtedy będzie dobrze pluło to potwierdzi potrzebę Gear Sector Clip'a. Quote Link to post Share on other sites
Ziemniak Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 mój kolega miał podobny problem , to był magazynek. Miał AUG'a i magazynek mu latał , taśmy powinny pomóc ( jeśli to magazynek) Quote Link to post Share on other sites
ManFI Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 (edited) Cerber, cóż to jest ten Gear Sector Clip? I gdzie to wsadzić ? Edited August 30, 2010 by ManFI Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Z tego co kojarzę to taki bubel co się zakłada na oś zębatki tłokowej. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Opozniacz popychacza to sie nazywa - zaklada sie na zebatke tlokowa - dzieki temu dysza dluzej jest w tylnym polozeniu i kulka ma wiecej czasu dostac sie do komory. Sprawdz tez czy komora nie jest przesunieta troche - wtedy kulki ciezko wchodza i moga nei podawac. Moze masz za duzego rofa i dlatego nie nadarza podawac. Moze masz za mocno wysuniety i za twardy (gumka systema) kolnierz gumki i on blokuje kulki. Quote Link to post Share on other sites
ManFI Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Problem jednak tkwił w magazynku, nie dociskał . Dzięki za szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam Przemek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts