CINcinTM Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 witam. Mam do was kilka pytań, a mówiąc was mam na myśli głównie ludzi z doświadczeniem w modyfikowaniu R17 od ARMY. Po pierwsze, czy wiecie, czy do tego glocka produkowane są gdzieś magazynki długie (25) tak jak w 18C w standardzie albo czy będą pasowały od innych producentów np. 18C z KJW. I czy można zamontować "pod" pistoletem chwyt taktyczny? Druga sprawa, czytałem o modyfikacji tego pistoletu, jakoby mógł on strzelać ogniem ciągłym. Na czym polegałaby ów modyfikacja i jakie koszta/ryzyko by się z nią wiązały? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ad1: Są 50 kulkowe kosztują 47 dolków za sztukę ad2: nie magi systemu KJW nie pasują do TM i jego klonów ( ClassicArmy, Army, Meister) i odwrotnie magi TM nie są zamienne z KJW ad3: na szynę glocka da się nazunąć chwyt tego typu http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...arder-2130.html pod warunkiem że dopasujesz mu szczęki pilnikiem(trzeba podpiłować około milimetra więc warto kupić taki chwyt z szajsplastiku na alledrogo ad4: Modyfikacja taka polega na spiłowaniu zęba szyny spustowej (moze się okazać że jeżeli spiłujesz za mało strzela normalnie a jak za dużo wywala cały magazynek bez możliwości kontroli) Quote Link to post Share on other sites
CINcinTM Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 A czy magi jakiejkolwiek innego producenta będą pasować do tego z army - clony TM o których wspomniałeś integrują się jakoś ze sobą? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Do R17 pasują magazynki :TM, Army, Meister, CA. Wkładanie maga KJW skutkuje połamaniem szczęk magazynka i uszkodzeniem cylindra Blowbacku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts