NashVille Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Witam, mam nowy problem lecz tym razem z M4 kolegi. Replika nie strzela. Po wyjęciu silnika, podłączeniu baterii i pociągnięciu za spust silnik kręci sie nie zależnie od spustu. Pociągam za spust, silnik sie kręci, puszczam spust dalej się kręci. Dodam, że jakiś shitny servis na który wysłał Mke poprzedni właściciel ukradł bezpiecznik. Nie ma semi, a poprzedni właściciel upiera sie, że strzelał semi i auto. Nie ma save. Jak podłączyłem inną baterie niż zestawową to poszły iskry z kabli. Bo styki był odsłonięte, i źle podłączone. +do- ; - do +. Strzelała chwile jak rękoma przyłożyłem silnik do gb. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Po pierwsze nie ten dział bo to II klasa. Po drugie zbyt chaotycznie opisane wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts