Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika Do 100 Zl

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bierz ;)Lepszej repliki nie ma!Serio!Ostatnio kupiłem sobie 3 takie i mierzyłem zasięg, nie uwierzysz, ale to było 320m !Ogólnie wolałbym m4, bo jest dużo bardziej pro!No i koli dodają, a jak wiadomo taki koli sam kosztuje z 1000zł! Więc okazja jak nic.Przed chwilą zauważyłem "z ultrafioletowym kolimatorem" nie wiem czy wiesz, ale dzięki temu widać przez ściany :D!

Ta 320m pozdrawiam Cię ..

320m to ostra eMka nie ma .. Zasięg Shotguna Benelli ( Pompki ) wynosi do 35-40m !

bushido przeczytaj to jeszcze raz, potem poproś kolegę/sympatię/opiekuna wy wytłumaczył Tobie ironię zalewającą twój nieokiełznany intelekt, bijącą w oczy tak że trzeba się wyjątkowo postarać by jej nie zrozumieć.

320m? Donośność szturmówki mają większą, gorzej ze strzelaniem na na wysokich nastawach i samym trafieniem z takiej odległości. Skuteczny ogień (jak już się uwziąłeś) np. eMki wyniesie kilkaset metrów. Co do całkowitego to da się go tylko oszacować :P

podpowiem Ci, że granatnik podlufowy ma zasięg do 300m :F

Edited by t0m3k