wados Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 bez ochrony oczu nikt cie na strzelanke nie weźmie , to musisz mieć nawet jak chcesz robić fotki . Quote Link to post Share on other sites
BushidoTM Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Bierz ;)Lepszej repliki nie ma!Serio!Ostatnio kupiłem sobie 3 takie i mierzyłem zasięg, nie uwierzysz, ale to było 320m !Ogólnie wolałbym m4, bo jest dużo bardziej pro!No i koli dodają, a jak wiadomo taki koli sam kosztuje z 1000zł! Więc okazja jak nic.Przed chwilą zauważyłem "z ultrafioletowym kolimatorem" nie wiem czy wiesz, ale dzięki temu widać przez ściany :D! Ta 320m pozdrawiam Cię .. 320m to ostra eMka nie ma .. Zasięg Shotguna Benelli ( Pompki ) wynosi do 35-40m ! Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) bushido przeczytaj to jeszcze raz, potem poproś kolegę/sympatię/opiekuna wy wytłumaczył Tobie ironię zalewającą twój nieokiełznany intelekt, bijącą w oczy tak że trzeba się wyjątkowo postarać by jej nie zrozumieć. 320m? Donośność szturmówki mają większą, gorzej ze strzelaniem na na wysokich nastawach i samym trafieniem z takiej odległości. Skuteczny ogień (jak już się uwziąłeś) np. eMki wyniesie kilkaset metrów. Co do całkowitego to da się go tylko oszacować :P podpowiem Ci, że granatnik podlufowy ma zasięg do 300m :F Edited October 6, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts