Odol Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Witam, Po dzisiejszej strzelance replika odmawia mi posłuszeństwa. Podczas strzelania pierwsze kilkanaście kulek potrafi normalnie wylecieć a potem już zaczynają dziać się cyrki. Kulki potrafią lecieć na 2 metry albo w ogóle nie lecieć tylko wypadają gdy przechylam lufę ku dołowi. Dodam, że problemy zaczęły się dziać po tym jak uderzyłem lufą w framugę okna. Podczas tej strzelanki mogło dostać się też trochę syfu do maga. Jeżeli ktoś wie co może być tego przyczyną to bardzo prosił bym o jakąś pomoc. Dostałem także informację, że może być to wina komory. Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Nikt nie zna jakiegoś rozwiązania na ten problem? Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Dostałem także informację, że może być to wina komory. Sprawdź komorę, bo możliwe, że pękła. Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Jako, że jestem raczej początkującym to mam takie pytanie czy bez większych problemów dam radę zobaczyć to samemu i czy przy rozkręcaniu mogę uszkodzić coś innego? I ile może kosztować taka nowa komora? Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Czy taka komora JG pasowała by do mojej cymy ? http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_komory_hop-up/komora_hop_up_p_j-81.html Wiem, że w opisie pisze, że nie ale czasem różnie to z tym bywa. Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Nie no nie pasuje, nie żartuj sobie. Pasują tylko te dedykowane do AK. Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 A czy dał bym radę na jednej strzelance strzelać z pękniętą komorą ? Czy podczas takiego strzelania mogę uszkodzić przy okazji coś innego? Quote Link to post Share on other sites
PiVoSH Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Jedno istotne pytanie, które AK?! Człowieku, CM ma chyba 4 albo 5 AK47, podaj model, np cm.022, cm.028 itp. Potem możemy pogadać, ale lepiej nie ze mną, bo na tych rzeczach średnio się znam. Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Jest to najzwyklejsza cyma 0.28. Quote Link to post Share on other sites
krzysieks Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Mogłeś wyszarpać lufe z komory po uderzeniu w framuge. Wymontuj komore i lufe skontroluj stan, ewentualnie wymień uszkodzone czesci na sprawne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts