RedDevilAndrzej Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Mam broń jak w temacie. Selektor już 3 razy gubiłem i 2 razy znajdowałem. Niestety o raz za mało znalazłem i część selektora ( ta po lewej stronie) ma status L.I.A. mocowanie selektora poprzez dociśnięcie go śrubką do której imbus ciężko znaleźć jest złym pomysłem. Zgubiłem go na intensywnej strzelance , lecz przed rozpoczęciem solidnie go dokręciłem. Od razu radze wymienić zatrzask magazynka. Stockowy zatrzask jest wykonany ze Znalu czyli z jedynego na świecie stopu plastiku , wiórów i metalu (chyba miedzi) i nie nadaje się na elementy mechaniczne , może jedynie na muszkę i to nie zawsze. Najpierw połamał mi się zatrzask a po wymianie- język służący do zrzutu magazynka. ostatnia rzeczą jest nieodpowiedni montaż stopki kolby. W moim modelu chodziła za luźno aż wkońcu została zgubiona na Valkirii. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Przecież to CA... To nie jest zbyt dobra firma. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 co do selektroa... w g36 dźwignia jest przytrzymywana też tylko jedną małą srubą imbusową i nigdy jakos nie zgubiłem go :) wystarczy raz na jakiś czas dokręcić to porządnie kluczem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts