Filip7370 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Witam, otóż chciałbym wymienić stokową lufę 363 do eMki. Pewien zaprzyjaźniony sklep z Warszawy oferuje mi trochę zleżałą lufę VFC. Jest nie używana tylko pozostała z jakiejś dostawy. Tutaj pytanie czy lufa ASG w opakowaniu może się "zleżyć" i przez to pogorszyć swoje własności. Poza tym jaką opinię mają precki VFC bo szczerze to jeszcze z preckami tej firmy się nie spotkałem? Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 1.) Nie może się zleżeć;) 2.) Precka vfc? Pierwszy raz o takim czymś słyszę, jeżeli chodzi o stockowe lufy vfc - są ok. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted September 24, 2010 Author Report Share Posted September 24, 2010 Istotnie zrobiłem błąd, jest to lufa dołączana do Scara VFC, sam karabin poszedł na customa a lufa zostala. Także piszesz że taka "leżąca" lufa jest równie dobra co nowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts