toni8567689 Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Dzis przyszła do mnie bateria z ładowarką. Bateria to Golden eagle 9,6 mini 1100mah, a ładowarka też jakaś chińska (miało być output 300mah a przysłali 450mah grr :wink: ). Ze wzoru 1100mah/450mah x 1,4 wyszło mi, że powinienem ładować baterię niecałe 3,5h. Podłączyłem, odłączyłem, ustawiłem hopa, nakręciłem hicapa. Reakcja na spust b.dobra, rof też zadowalający. Puściłem dłuższą serie (7-8 sek.) I następne strzały były takie, jakby bateria miała zaraz paść. I padła! Nie wystrzeliłem nawet całego hi capa! Teraz myślę podłączyć baterię na jakies 6-7godz. lecz nie wiem czy jej to nie zabije... Co radzicie zrobić w tej sytuacji? Dodam, że w replice jest bezpiecznik 30A, lecz tydzień temu na baterii 8,4 od stocka JG chodziła jak nowa... Może źle coś obliczyłem? Co mam zrobić? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 wyrzucić to dziadostwo i kupić porzadne zasilanie. na tym gównie nic nie zrobisz... Quote Link to post Share on other sites
kachniar Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 ładowarka mikroprocesorowa wita ;) Duzo ludzi ma problem właśnie z ładowarkami Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts