raptor1995 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Mam pytanie. Jakie ak47 polecacie do 400-450zl? (najlepiej z cymy ale moze byc inna firma) Prosze o propozycje. Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Wszystkie cm w tym zakresie cenowym. pooglądaj na taiwangun.com Jedyne zastrzeżenie to nie bierz replik ze składaną kolbą bo się łamią. Link to post Share on other sites
konri8 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Aktualnie na Taiwanie nie znajdziesz Cymy w tej cenie, dostępne są tylko modele droższe. Ogólnie polecane w tym przedziale do Cm.028 i jego wersje (byle nie ze składaną kolbą j/w) oraz CM.031, którego polecam na początek, wg mnie najlepsza replika na początek, podejrzewam, że używkę za około 300zł dostaniesz w dobrym stanie, do tego gumka Systemy/Guardera i masz dobrą replikę za nie duże pieniądze. Pozdro. Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Zgadzam się. Dawno taiwana nie przeglądałem dokładnie. Nie zauważyłem, że nie ma już tych replik. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Może jeszcze mamy za Ciebie kupić ?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts