Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwsza replika

Recommended Posts

TO ma być moja 1 replika (mam cm 0.21 ale nie ma hi-cap i coś ostatnio nie chce strzelać).

Wymagania:

-Powinna kosztować coś około 100-150zł. Dla niektórych może to być śmieszna ale chcę zobaczyć czy ASG przypadnie mi do gustu więc na początek nie chce wydać dużo.

-Hi-cap

-Replika elektryczny-karabin lub pistolet maszynowy

Myślałem o czymś w stylu

http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1133185140-Rosyjski-Model-47-Legenda.html

!!!!Pomóżcie!!!! Zależy mi

Powiem krótko, nigdy nie kupuj AEG'a za 100zł, full plastik Gear box, który rozleci ci siw godzinę ( uwierz mi wiem co mówię)

Według mnie najlepszym wyjściem będzie tutaj Pistolet gazowyCoś takiego

Jeden z członków naszej ekipy go ma, i nie narzeka :-)

Jeżeli już chcesz broń długą, a dopiero zaczynasz to najlepsza będzie jakaś sprężyna Np. taka

Ode mnie to wszystko życzę powodzenia w dalszym życiu Airsoftowym ;-)

Najszybciej będzie wymienić magazynek w pistolecie.

I jeszcze bardziej cię zmartwię bo większość TANICH replik nie przewiduje takiego luksusu jak dodatkowe magi do odzielnego kupna.

A zmartwię cię jeszcze bardziej bo w czasie gdy Chińskie władze skutecznie zablokowały produkcję tanich i w miarę niezawodnych replik bez 3-3,5 stówki niemasz co liczyć na coś niezawodnego na start.

Z samym pistoletem niema co zaczynać więc (z serca radzę) odłóż te pieniądze co masz i postaraj się dozbierać do cymy 028/031 lub jakiejś giety od JG.

Możesz też przeglądać komisy lub allegro, bo czasami trafia się coś w okazyjnej cenie. Ale też musisz pamiętać że taka używka to przysłowiowe kupowanie kota w worku bo nigdy nie wiadomo czy sprzedawca czegoś nie zataił.

Drugą sprawą są sprężynowe repliki karabinków automatycznych. Nie daj się wpuścić w maliny.Takie repliki niedość że z racji mikrych rączek przeładowania (które z uwagi na materiały lubią się łamać) i zastosowani stosunkowo mocnych sprężyn są bardzo niewygodne do uzytkowania. Jedynymi senownymi replikami sprężynowymi na start są strzelby pompki, a tych iestety niema na rynku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...