Szymen Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 TO ma być moja 1 replika (mam cm 0.21 ale nie ma hi-cap i coś ostatnio nie chce strzelać). Wymagania: -Powinna kosztować coś około 100-150zł. Dla niektórych może to być śmieszna ale chcę zobaczyć czy ASG przypadnie mi do gustu więc na początek nie chce wydać dużo. -Hi-cap -Replika elektryczny-karabin lub pistolet maszynowy Myślałem o czymś w stylu http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1133185140-Rosyjski-Model-47-Legenda.html !!!!Pomóżcie!!!! Zależy mi Link to post Share on other sites
Damianosky Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Ten karabin nienadaje się do niczego, plastikowa zabawka z plastikowym gearboxem. Poniżej jest identyczny temat http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/105742-jaka-bron-dla-zupelnego-nowicjusza-watek-numer-999/ identyczna sytuacja, nic innego niż w tamtym poście nie kupisz. Edited October 4, 2010 by Damianosky Link to post Share on other sites
babciagrazynka Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Nie ma sensu brać elektryka poniżej 300 zł bo po paru tygodniach plastikowy GB szlag trafi... Za tą cenę jedynym sensownym wyborem będzie strzelba lub pistolet Link to post Share on other sites
stalker51 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Powiem krótko, nigdy nie kupuj AEG'a za 100zł, full plastik Gear box, który rozleci ci siw godzinę ( uwierz mi wiem co mówię) Według mnie najlepszym wyjściem będzie tutaj Pistolet gazowyCoś takiego Jeden z członków naszej ekipy go ma, i nie narzeka :-) Jeżeli już chcesz broń długą, a dopiero zaczynasz to najlepsza będzie jakaś sprężyna Np. taka Ode mnie to wszystko życzę powodzenia w dalszym życiu Airsoftowym ;-) Link to post Share on other sites
Szymen Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Dobra.. To ja już wiem, że pistolet. Ale czy da się w szybki sposób naładować pistolet w trakcie gry? Może ładownicą czy coś. BO to jest chyba jedyny powód dla którego boje się kupić pistolet. Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 To szukaj używek cm.028 w komisie, da rade za 250 znaleźć. Taniej nie da rady. Link to post Share on other sites
Damianosky Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Są takie szybkoładowarki w formie rurki do których wsypuje się kulki i wpycha czymś podobnym do wyciora. Nie ma rozwiązania, które rozwiązało by ten problem tak jak wymiana magazynka czy podkęcenie hi-capa. Link to post Share on other sites
arend Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Najszybciej będzie wymienić magazynek w pistolecie. I jeszcze bardziej cię zmartwię bo większość TANICH replik nie przewiduje takiego luksusu jak dodatkowe magi do odzielnego kupna. A zmartwię cię jeszcze bardziej bo w czasie gdy Chińskie władze skutecznie zablokowały produkcję tanich i w miarę niezawodnych replik bez 3-3,5 stówki niemasz co liczyć na coś niezawodnego na start. Z samym pistoletem niema co zaczynać więc (z serca radzę) odłóż te pieniądze co masz i postaraj się dozbierać do cymy 028/031 lub jakiejś giety od JG. Możesz też przeglądać komisy lub allegro, bo czasami trafia się coś w okazyjnej cenie. Ale też musisz pamiętać że taka używka to przysłowiowe kupowanie kota w worku bo nigdy nie wiadomo czy sprzedawca czegoś nie zataił. Drugą sprawą są sprężynowe repliki karabinków automatycznych. Nie daj się wpuścić w maliny.Takie repliki niedość że z racji mikrych rączek przeładowania (które z uwagi na materiały lubią się łamać) i zastosowani stosunkowo mocnych sprężyn są bardzo niewygodne do uzytkowania. Jedynymi senownymi replikami sprężynowymi na start są strzelby pompki, a tych iestety niema na rynku. Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 do tamtej m9tki można tanio dokupić magazynki... ewentualnie szybkoładowarkę z przejściówką na pistolety Link to post Share on other sites
czarek3579 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 1.Po pierwsze poszukaj na innych stronach i sklepach bo wybrałeś jedną z najgorszych. 2.po drugie wybierz inny model bo ten to syf i po 2 dniach wywalisz go przez balkon i stracisz zainteresowanie ASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts