Andzia Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 W specshopie dziś pojawiły się nowe baterie mianowicie http://www.specshop.pl/advanced_search_result.php?keywords=VB+power&x=0&y=0. Tu się nasuwa moje pytanie jaki jest ich stosunek jakości do ceny (bo jest dziwnie niska w porównaniu z firefoxami)? Czy ktoś ma/ miał jedną z tych pakietów? Quote Link to post Share on other sites
moron Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 jesli chodzi ci o to lipo na dole to lepiej sobie daruj przy 15C przy serii z 400fps moze pikac lipoguard... a cena nie jest powalajaca, pakiety RC nie sa duzo drozsze... Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Pakiety typowo asg kupujesz tylko jezeli nie masz innego wyjscia. Sa i drogie, i slabe i zawodne ... Jedyne przypadki kiedy musisz taki kupic to: 1. Masz akacza czy cos innego ze stickiem ... kupic sticka lipol do RC jest praktycznie niemozliwe. 2. Masz kolbe SF czy inne dziwne cudo gdzie nie wcisniesz normalnego pakietu small - a nie chcesz rozwiercac i kombinowac (da sie wcisnac 7,4 lipo sprawdzalem). Jezeli masz replike gdzie zmiesci sie lipol wielkosci mini - zawsze ale to zawsze lepiej kupic pakiety do RC. I tu tez masz do wyboru - albo tanie turnigy (konkretne pakiety za 50 zl) i kupujesz 2-3, masz zapas, a jak padnie to i tak koszt jest smieszny. Albo kupujesz Kokamy czy inne porzadne pakiety nie do zabicia w warunkach asg. Solidne ale drozsze. Plus jest taki ze zazwyczaj da sie je dorwac mniejsze niz chinskie lipole. 15 C pakiety mialy pare lat temu. Teraz 20 C to slabe, 25 norma a lepsze to 30-40 C Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Tzn. bardziej chodziło mi o ni-mh :biggrin: szukam sobie tylko zapasowego pakietu "zwykłego" small do g36c i pytałem czy akurat te są w miarę sensownym wyborem. Dziękuję za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts