mptorz Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Znalazłem to w kilku sklepach. Chciałbym to dostać możliwie szybko... a wiem że np. airsoftguns.pl ma złą opinie a prezentował się dobrze..... A więc który z tych sklepów jest najlepszy i w który i czy modele się różn ią czymkolwiek (np. długością gwarancji) bo w niektórych jest drożej a w niektórych taniej ;) Gunfire --> temu najbardziej ufam Airsoftguns --> Temu raczej nie ufam Jar-Mix --> a o tym nic nie wiem Airsoftguns raczej odpada a więc Gunfire czy Jar-max ? Dlaczego w jar-Maxie było drożej ? Quote Link to post Share on other sites
Anders-1996 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Co ci to da, jak i tak nie ma w magazynie? Quote Link to post Share on other sites
mptorz Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 Bo do gwiazdki dużo czasu ^^ A już napisałem do nich że jestem zainteresowany a więc myślę że zdążą ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts