lasota9393 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale jak nie to proszę przenieść. Mam dylemat odnośnie mojego MP5 ponieważ ma 2 lata i rozwalone części (spust, poklejone kable, słaba bateria, zjechany tłok i pęknięty selektor) i zastanawiam się czy inwestować w tą replikę czy dać sobie spokój i sprzedać to na części i kupić coś innego? Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Selektor 40 zł, okablowanie 70, spust 40 zł, tłok 30 zł, bateria 100zł - razem 280 zł Ceny są mniej więcej orientacyjne i jak dla mnie to do 280 złotych dodaj sprzedaną Mp5tke na części i kup coś nowego. Chyba bardziej będzie się to opłacać. A jak już byś sprzedawał mp5tke na części to prosiłbym o kontakt bo jestem zainteresowany. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 okablowanie 70?:bialaflaga: to już w serwisach chcą mniej nie mówiąc o własnoręcznej robocie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts