kirs Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 witam, pytanie do użytkowników CM.048s, sprawa kolby- luzy są, czy się powiększają i czy jest sposób na ich wyeliminowanie? Dokręcenie śrubek, ściśniecie części? sprawa magazynków- czy pasują magi z Classic Army? Czy pasują dostępne na krakmanach magi SRC? znalazłem tematy dot. AKM, ale nie AKMS-a z Cymy:/ jeśli źle umieściłem posta to proszę o przeniesienie pozdrawiam! kirs Quote Link to post Share on other sites
Crassus Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Przez dwa miesiące użytkowania kolba jak na razie nie ma luzów większych, niż normalne (lekko, ok. 0,5 cm góra-dół). Co do magazynków, to niestety SRC, mimo kilkukrotnego smarowania podaje kulki (0.28g Madbull) tylko na singlu, jak ma humor to czasem poda ze 2 na auto, chociaż w gnieździe siedzi mocno. Quote Link to post Share on other sites
kirs Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 na forum kpasg.net dowiedziałem się że magi z CA chodzą bez problemów, pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts