Madi Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Witam ! Jestem szczęśliwym posiadaczem m4a1 firmy KWA. Karabin sprawuje się świetnie lecz niestety mam wersję bez szyny RIS przy lufie, w modelach, które teraz wychodzą już to jest. Więc mam pytanie czy da się dokupić taką przednią szynę? Ponieważ w tym karabinie bateria właśnie znajduje się z przodu. Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Sparrow199 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Można też wymienić na jakiś front set z RIS'ami innych firm, ale nie wiem jakie pasują do tej eMki. Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nie męcz się z risem, jeśli masz z przodu kable. Kup sobie http://www.ebairsoft.com/magpul-handguard-black-p-2053.html Będziesz miał zarówno dość miejsca na batkę, jak i szyny. Montaż bezproblemowy, wystarczy wymienić okładziny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts