Xeratus Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Witam, Czy ktoś kupował ubrania firmy Propper i co o nich sądzicie ? np: Kurtka M-65 - UCP - PROPPER czy Spodnie wojsk US - BDU - RIPSTOP - WOODLAND - PROPPER Szukam rzeczy kontraktowych :) Edited October 12, 2010 by Xeratus Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Kupował, ma, używa. Ubrania jak ubrania. Zadawaj bardziej precyzyjne pytania. Ciuchy z podanej strony nie są kontraktowe. Quote Link to post Share on other sites
Xeratus Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Kupował, ma, używa. Ubrania jak ubrania. Zadawaj bardziej precyzyjne pytania. Ciuchy z podanej strony nie są kontraktowe. Chodzi mi czy są to dobre jakościowe rzeczy. wytrzymałe itp. A kontraktowe gdzie znajdę ? Jak mieć pewność ? Quote Link to post Share on other sites
Tacho Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Propper, rożnie z nim bywa... to że go znasz to kwestia dobrego marketingu. Ale firm szyjących w kontrakcie dla armii jest sporo, np.:Vitin Garment MFG., Terry Manufacturing Co., Unicor, Steps INC., Winfield INC.... Mam BDU woodland NYCO tej firmy (niekontraktowe) i są całkiem w porządku; mam też bluzę BDU w mint green (oczywiście niekontraktową) w mieszance 60% bawełny 40% poliestru po 3 latach użytkowania mechaci się trochę. A kontraktowe gdzie znajdę ? Jak mieć pewność ? Na allegro... Czytać metki, sprawdzać NSN-y przydatna strona: http://www.govliquidation.com/auction/haystack?nsn=8415-01-390-8544 (wkleić w pasek tytułu i podstawiać sprawdzany numer, potem konfrontować treści strony z rzeczywistością. A tutaj link do quasi instrukcji: Jak rozpoznać oryginalne BDU Edited October 12, 2010 by Tacho Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts