ZeneQ_BS Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Witam! Niestety tuning mojej repliki skonczyl się na samych problemach... Mam SPR BOYI. Wymieniłem w niej wszystko oprócz body. Już byłem wielce zadowolony aż do momentu pierwszego strzału, niestety suchego bez kulki... Karabinek poprostu nie pobiera mi kulek, wygląda to tak jakby dysza nie robiła pełnego cyklu tzn. nie cofała się do miejsca w którym ma pobrać kulkę. Próbowałem juz na 2 popychaczach i dalej to samo .... Moja konfiguracja: Dysza- JBU Głowica cylindra JBU z uszczelka na BU Cylinder P&J BU Popychacz BOYI i P&J (na obu to samo) Myślałem, że to może wina tego, że nie mam opóźniacza popychacza, niestety po założeniu nadal jest to samo. Nie mam już pomysłów... Proszę o pomoc. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Za dluga dysza ? Sproboj wlozyc do rozlozonego gearboxa - komore hopa i sprawdz czy czasem dysza nie cofa ci sie - nie jest odsuwana do tylu przez komore. Sprawdz tez jak na maxymalnie wysunietym polozeniu komponuje sie z komora hopa. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Dysza jest takiej samej dlugości jak stockowa. Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 Sprawdzałem na sucho, wszystko jest ok. Może popychacz do wymiany? Nie mam juz pomyslu ... Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Wymiana popychacza i zebatki tłokowej pomogła :) Prosze o zamkniecie tematu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts