pasti1906 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Witam. Zepsuła mi się bateria w CM.039U i teraz muszę kupić nową. Czy ta bateria będzie dobra http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ladowarki_akumulatory_8_4v/akumulator_nimh_8_4v_1500mah_typ_stick_firefox-540.html ? A może polecacie jakieś inne baterie w podobnej cenie? Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 o ile się zmieści to tak. Nie zapomnij o porządnej ładowarce mikroprocesorowej bo inaczej nie ma sensu kupować żadnych lepszych akumulatorów. Quote Link to post Share on other sites
pasti1906 Posted October 20, 2010 Author Report Share Posted October 20, 2010 Czy ta ładowarka będzie dobra http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ladowarki_ladowarki/ladowarka_rozladowywarka_procesorowa_do_akumulatorow_o_napieciu_od_2_4v_do_12v_mw-689.html ? Czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ta ladowarka to straszna kupa. Nie kupuj chyba ze chcesz miec mase problemow. Quote Link to post Share on other sites
k0rgan Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Mam zamiar kupić tą replikę tylko mam problem a raczej dylemat czy kupić (na Taiwangun`ie) LiMH (8fields) czy może jakieś LiPo ? Co radzicie? Jeszcze w waszej dobroci bym prosił o dobranie ładowarki do aku jakiego mi zaproponujecie. Widziałem na capri aku i ładowarki asg i też się zastanawiam czy są warte uwagi. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Pewnie chodziło Ni-MH, a nie "LiMH", tak? Generalnie rzecz biorąc w kałaszku to nie masz za dużego wyboru, jeśli chodzi o baterię, bo bez większych kombinacji - muszą zmieścić się pod "dekiel". W grę wchodzą tylko baterie Ni-MH typu stick (masz w opisie baterii na Taiwangunie) lub jakieś długie i cienkie Li-Po - np. bardzo fajny Turnigy nano-tech Airsoft 1300 mAh 7,4V 25C - ludzie często go sprowadzają i wstawiają na znany portal aukcyjny w dobrej cenie. Jeśli kupujesz nową replikę to dostaniesz w komplecie akumulator Ni-MH. Nie będzie on powalającej jakości, ale na początek powinien Ci starczyć. Dokup na początek tylko dobrą ładowarkę np. Imax B6, co przedłuży żywot owej baterii, bo prosta ładowarka sieciowa dawana do karabinka szybko Ci ją wykończy. Poza tym będziesz miał już potem ładowarkę do wszystkiego na przyszłość - również Li-Po Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) Kupuj lipola u kramana nic innego pod dekiel do ak raczej nie znajdziesz.Nie zapomnij o kupnie imax b6 Edited July 25, 2012 by hokager Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts