fidziux Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) Tak jak w temacie: Ktoś widział, macał, porównywał z boyiem?? Prosiłbym o małą reckę odnośnie wykonania i porównania do wspomnianego boyia PDW Pozdrawiam P.S Linki do sklepów z tą maszynką: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1416 http://www.gunfire.pl/product-pol-1152194354-KAC-PDW-Wersja-dluga.html Edited October 22, 2010 by fidziux Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Na prawdę nikt nie miał/ma? Nie wierzę? Dorzucę swoje 3 grosze i się zapytam, czy karabinek ma dwudzielną lufę podobnie jak BOYI/DBOYS? Mam na myśli, czy można odkręcić część lufy za szynami i dokręcić drugą, o innej długości? Pozdrawiam, Kiekos Quote Link to post Share on other sites
Stoigniew Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) Odgrzewam :) Nadal nikt nie ma porównania tych dwu replik Jak już ma ktoś porównanie to co w nich należy na samym początku wymienić by bez stresu używać? Na pewno gumkę hopsiupa, pewnie przydało by się też lufę na preckę zamienić, jak z podzespołami w nich? Jak komory hop upu? A, jeszcze jedno, czy batka LiPo 11,1 nie będzie za mocna dla nich? Edited March 9, 2011 by Stoigniew Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 (edited) No to ja coś dam od siebie Replika jest bardzo dobrze spasowana minimalny luz ma tylko rączka przeładowania oraz prawy selektor :icon_biggrin: za dużo zabawy dzisiaj . Kacuś jest koloru grafitowego a jego powierzenia jest chropowata :biggrin: Bardzo fajnym patentem jest działając bolt catch a dziwek jest na prawdę przyjemny dla ucha taki metaliczny :laugh: Selektor ognia chodzi strasznie ciężko, komorą hop up jest metalową przypomina mi tą z jg 5G. Lufa też jest na dobrym poziomie taka chińska precka na pewno daje troszkę większe skupienie niż stokowe chińskie lufy . Gumka hop up jest bardzo podobna do gumki elementa przez to nacięcie na tej poduszce co tyka kulkę w komorze [sorry ze tak po wiejsku to opisałem ] Komora hop up jest bardzo szczelna . Co do gb To moją replika posiada aluminiową łożyskowana głowice tłoka metalową prowadnice tez łożyskowana łożyska metalowe chyba 7 mm Niedługo będę przekładał okablowanie na tył to zrobię fotki bebechów i wszytko dokładnie opisze . Praca Gb jest na dobrym poziomie powtarzalność strzałów też . Edited April 6, 2011 by rafik1213 Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Up Silnik to taki jak w lepszych bojach da rade z m130 na 8.4 spokojnie , silnik to typ średni :sad: Łożyska ślizgowe 8mm dobra jakość. Prowadnica metalowa łożyskowana. Tłok zwykły z 1 metal zębem. Głowica tłoka aluminiowa łożyskowana Quote Link to post Share on other sites
Stoigniew Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Odgrzewam raz jeszcze, własnie czekam na zamówioną KAC PDW z AEG i nadal nurtują mnie w/w pytania, może ktoś używał już dłuższy czas i może coś podpowiedzieć, co na starcie wypadało by wymienić. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Odkopuję. Poproszę o jakieś spostrzeżenia na temat AEG KAC PDW. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts