Dudek Javny Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Witam W miarę regularnie ściągam coś z ehobbyasia. Jeśli są osoby bez konta paypal lub nie chcące bawić się w zamawianie samemu, oferuję swoją pomoc. http://shop.ehobbyasia.com/ W cenach podanych na stronie nie jest wliczona wysyłka. Całość sprowadza się do podania linków ( na maila/gg) a ja odsyłam wycenę z 2 wariantami wysyłki (ekspres lub standard). Jeśli już się ktoś zdecyduję na zakup to robi przelew na moje konto po aktualnym kursie. Przy drobiazgach cła i vatu jeszcze ani razu mi nie naliczono, przy większych zamówieniach tak. Cło to zazwyczaj 4-6%, a Vat to dodatkowe 22%. W grę wchodzą zamówienia indywidualne oraz grupowe. Kontakt: javnogrzesznicy@wp.pl gg 4509367 Telefon poprzez PW Zapraszam. Na wszelkie pytania odpowiem via mail/gg. EDIT: Przypominam, że płacicie tyle $$ ile kosztuje produkt na stronie+wysyłka. Ostatnio zamawiane paczki szły ok 3tyg. Edited December 10, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts