Drogba477 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Chciałbym się zapytać, która firma lepsza przede wszystkim pod wzgledem wykonania bebechów, bo z zewnątrz są porównywalne.Chodzi mi o najnowsze wersje z Coyote ASG. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Z tego co słyszałem i wyczytałem to repliki KWA są lepsze od VFC. W VFC nie wszystkie części są w systemie TM, co może mieć znaczenie przy tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) (...) W VFC nie wszystkie części są w systemie TM, co może mieć znaczenie przy tuningu. Że jak? ;-) KWA jest dużo mniej kompatybilne z... tym no... systemem TM... czymkolwiek by to nie było ;-) Wracając do pytania z pierwszego posta: KWA mocniejsze bebechy, szczególnie pod duży ROF, dużo strzelania lub dużo FPS. Łatwy tuning. Wytrzymałe zewnętrznie. Niezbyt dokładne repliki, bardziej nastawione na to aby strzelać dobrze a nie odwzorowywać rzeczywistość. VFC - w nowej serii niezłe GB, do M120 spokojnie i na długo, ew. M100-M110 i wysoki ROF. Oczywiście, niektórzy wsadzają także i M140, i 'im działa'. :P Zewnętrznie dużo lepiej odwzorowywują oryginał od KWA. Edited October 27, 2010 by Vintersky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts