pawsong Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć od posiadaczy Beretty Socom Gear M9A1 SOF Desert Combat czy owa replika pasuje do Serpy? Pytam ponieważ posiada ona szynę ris i nie wiem czy zmieści się do "twardej kabury" Pozdrawiam i dziękuje za ewentualną pomoc w ocenie problemu. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Na przykładzie: Hicapy z KJW (standardowo z szyną RIS), pasuje do Serpy Coltowskiej. Także wg mnie bez problemu będzie pasować, widziałem już wcześniej jak ktoś używa właśnie tej kabury w tym pistolecie (m9 z SG) Quote Link to post Share on other sites
krzysiek2222 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Do SERPy na M9 nie wejdzie. Próbowałem. Niestety, ja też chciałem kupić SERPę, ale nie da rady tam wsadzić M9A1, bo właśnie ta szyna pod lufą to uniemożliwi. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Mozna bez problemu przerobic Quote Link to post Share on other sites
krzysiek2222 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Przepraszam, że odkopuje stary temat, ale mógłby ktoś przybliżyć mi, w jaki sposób trzeba byłoby przerobić SERPę do M9A1? Domyślam, się, że trzeba coś wyciąć w przedniej części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts