JaWojteq Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Witam, Chciałbym się zapytać czy konieczna będzie wymiana jakiejś części jeżeli wstawię gb powiedzmy z m4, do mp5 cm. Domyślam się że dysza może być do wymiany. A może wszystko może zostac? Jak z miejscami na piny? Będą pasować? Ps jaki gb jest w ak47s? Kolega do mnie pisze i mówi że ma na sprzedanie v2 wyjętego z tejże repliki, czy ja o czymś nie wiem:) Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Spust, płytka selektora. AK ma wersję v3. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Spust koniecznie? Płytka selektora? Rozbierając mp5, i m4 dużej różnicy nie widziałem, muszę to zobaczyć ;) Czyli dysza może zostać? Dzięki za szybką odpowiedź. Jednak różnica jest duża w tych selektorach, teraz: Spust od m4 nie spełni swojej roli z płytką selektora od mp5? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Trzeba te dwie części wymienić i finito. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts