Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy to dobry wybór w zakresie do 800 zł?

Recommended Posts

A po przebiegu 30000 kulek jak myślicie co będzie trzeba zmienić?

Tego nawet filozofowie nie wiedzą, oddawaj replikę co jakiś czas na serwis i oni Ci powiedzą co się zużyło, a co nie. Sprężynę bo się może ubić, albo tłok paść. Póki będzie działać nie grzeb w gb, czyść lufę wyciorem dołączonym do zestawu. Chińczyki są takie że może nic nie będzie trzeba wymienić po 30000 kulek, a może być opcja że po 15000 siądzie.

Edit: Literówka

Edited by DamDom17

dobra chyba kupie tego kałacha(ak47 cm 048 cyma).To już ostatnie pytanie.Ile taka replika wytrzyma bez katowania??Takie zwykłe strzelanki z kumplem/kumplami.To ile na oko dacie jej lat życia?(będę używał odpowiednich kulek,czyścił lufe itp.itd).To ile jej dacie??

Edited by Kamilkosiak

Od ponad roku. Ale nie tyle. Bardzo intensywna eksploatacja, w sobotę z kumplami z osiedla, w niedzielę w grupie. Ale wytrzymałości nie liczy się w latach, tylko w kulkach.

Wiem...ale ja nie będę tyle korzystał.Kupię ją pewnie w grudniu ewentualnie pod koniec.I wtedy od stycznia raczej się w zime nie będę strzelał najbardziej we wiosne,lato,jesień.I wystrzele z może 10 k kulek.Bo nie lubie na auto strzelać...Tylko na semi.Bo jak mój kolega kupił sobie maszynówke(tanie gówienko za 180 zł na airshitextreme.pl)mimo że mu od razu kolbaodpadla(to była m4) to wali we mnie zawsze seriami a ja musiałem ładować...Jak się raz wkurzyłem że strzelił mi w twarz to mu tak kolbą***********.A miałem karabinek snajperski 936k za 100 zł.(heh 1 broń).A trzyma już od 1,5 roku.

Może lepiej odpuść sobie ASG jak za to ze kolega ci trafił w twarz dostał z kolby. Ta bron ma trochę fps trzeba uważać

Ale on to zrobił celowo z 2 metrów jak podbiegł i jeszcze morde krzywił ze śmiechu a ja tydzień z tego gówna miałem ślad...Ja taki jestem że nie mogę strzelić do kogoś jak jest blisko takie sumienie....

[...]

[Myśl jak coś piszesz. Poza tym pobicie kogoś nie jest powodem do chwalenia się.]

No uważaj, uważaj ja ostatnio przez przez przypadek trafiłem kolegę z około 15 metrów w twarz i też miał porządny ślad, z tym nie ma żartów. I niech Twój kumpel kupi sobie porządną ochronę oczu!!!

Admin mine chyba źle zrozumiał ;p

Nie pobiłem go tylko walnąłem lekko kolbą(plastikową!) xD