Guest Aztek_PL Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Witam, Mam problem: Luz w przełączniku trybu ognia w AK-47S od CYMA. Pewnie znacie ten problem. Podczas strzelania ogniem ciągłym przełącznik opada o 2mm na dół i zatrzymuje się między trybami ognia, uruchamiając w ten sposób blokadę spustu. Co zrobić? Pozdrawiam PS: Zwracam uwagę, że nie ma tu śrubki do dokręcenia. Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 W tych nowych Cymach, śrubą jest ten cały okrągły element trzymający selektor. Trzeba dokręcić kombinerkami. Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Dziękuję bardzo! Co prawda za nim to przeczytałem skumałem (palcami to odkręciłem, a potem właśnie jak mówisz), ale dzięki za odpowiedź! Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 daj pod spód podkładkę sprężystą. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Podłączę się pod temat . Mam rk03 boyia a w nim gearbox od cm048 gdy przełączam na tryb auto naciskam spust z na początku oporem strzela normalnie przełączam na singe też jest a gdy dam z powrotem na auto to niem jest dalej single.Przy tym gb jest rozdzielacz ognia od boja czy to może być przyczyną jeśli nie to proszę o pomoc. Z góry dzięki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts