Marahin Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam. Dzisiaj kupiłem za około 600 zł replikę, szczerze mówiąc nie wiem jakiej firmy. G36C model G608. Bateria ładowana była przez siedem godzin.. podłączam.. i niestety, nic się nie dzieje. Styki baterii są okej, w karabinku jeden jak się bardzo mocno szarpnie to wypada, ale po ponownym włożeniu się trzyma. Potrzebuje repliki na niedzielę.. Ludzie, błagam Was, pomóżcie :) Pozdrawiam, i z góry dziękuję! Marahin. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 a bezpiecznik cały ? Quote Link to post Share on other sites
Marahin Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 tak, bezpiecznik jest cały. Domyślam się, że to coś z okablowaniem. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Sprawdź czy Ci się kabel nie odlutował od styków na GB lub silniku. Quote Link to post Share on other sites
Marahin Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Sprawdziłęm dzisiaj cenę - kupiłem za około 520, źle napisałęm :). Problem również znalazłem - mam rozwalony bezpiecznik (tj. od dużych wstrząsów rusza się... i nie kontaktuje. Póki co poprawiłem go trochę, wsadziłem mocniej i działa bez zarzutu). Dzięki panowie za poświęcony czas, do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts