takichlop Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam mam zamiar kupic akumulator Akumulator NiCd 9.6V 1800mAh typ Large Sanyo http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=156 Moje pytanie brzmi czy będzie ona pasować do m16 a2 JG. Za odpowiedz z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Pytasz czy wejdzie do kolby czy o wtyk ? Jeśli o to pierwsze to na asgshop masz podane wymiary baterii więc zmierz długość kolby i będziesz wiedział. Jeśli chodzi o drugie to będzie bo o ile się nie mylę m16-tki JG mają duży wtyk. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
takichlop Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Wiem ze wtyk bedzie dobry bardziej mi chodzi o to czy sie zmiesci;) wolał bym zeby ktos kto ma m16 a2 JG napisal czy wchodzi mu podobna batka do broni pewnosc 100% to podstawa :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 na 95 % wejdzie. zrób z jakiś śmieci figurę batki i włóż w kolbę, proste, tanie, skuteczne :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts