Sowa1 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem tego karabinu M4A1 CASV Full Metal http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=633 Obecnie mam prawie dwuletnią zajechaną cyme 47d, warto wymieniać? Opłaca się kupować karabin w tym przedziale cenowym do 800? Quote Link to post Share on other sites
Damiano13 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Miałem jedną sztukę miała krzywą szynę ris tą długą górną, wymieniłem w gunfire'rze na drugą i trzecią w końcu odpuściłem temat Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Nie warto. Poczytaj o Mkach Boyi, nie znajdziesz raczej zbyt pozytywnych opinii. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Miałem emki boyi, mam jedną nadal a resztę widuję. Są BDB jeśli się je dobrze złoży. Od siebie powiem tyle: CASV ciąży na przód, dziwnie wygląda i jest nieporęczne. polecam 3981 i nową serię, jeszcze lepszą od poprzednich 5181 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts