Nellsonn Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Mam karabin AK Tactical od JG ze stałą kolbą i wejściem large. Chciałbym zmienić baterie na jakąś FIREFOXA najlepiej 9.6 2000 mAh http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_249&products_id=4869&name=Bateria_AEG_-_9,6V_2000mAh_-_Large_-_Firefox ale na specchopie pisze że ich długość wynosi 175mm a mieżyłem swoją kolbę i mogę włożyć baterie do 155mm czyli akurat na 8.4. Czy jeżeli kupiłbym przejściówke z wtykiem mini i baterie z mniejszym wejściem i mniejszymi ogniwami to nie podziała to jakoś negatywnie na replikę? Jest to moja pierwsza replika więc jeszcze się tak dobrze nie znam i dlatego proszę o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 wkłądajac mini narobisz biedy tylko :D jeżlei chcesz mieć 9,6v a dobrych ogniwach poszukaj sanyo 1600mAh 4/5 SC Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts