RudiMce Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Witam wszystkich! Od nie dawna zacząłem się interesować ASG i pociągają mnie klimaty Rosyjskie. Pytanie, które zadam może jest głupie i bez sensu, ale czy spotkał się ktoś z czymś takim, żeby ktoś nosił jednocześnie Czikom i RD54??? Jakiś czas temu widziałem zdjęcia jednej z zagranicznych grup ASG kilka osób było tak ubranych. Zastanawiam się czy jest to w ogóle poręczne i wygodne? :) Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Tak, była to bardzo często spotykana kombinacja podczas konfliktu w Afganie (lata 80te). Quote Link to post Share on other sites
Samozlo Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 i zdecydowanie jest poręczne. Quote Link to post Share on other sites
RudiMce Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 W takim razie muszę rozpocząć poszukiwania. Gdzie w Polsce można próbować szukać takich rzeczy w przystępnych cenach poza alledrogo? Za wschodnią granicą rzadko bywam, a tamtejsze serwisy internetowe sprzedają ten towar bardzo drogo. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Chickomy najtaniej na ebay'u. RD54 ostatnio nigdzie nie jest tani. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts